Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011Ελεύθερο και Γραμμικό σχέδιο στα βόρεια προάστεια - Το εργαστήριο


Δημιουργήσαμε το Εργαστήριο τον Νοέμβριο του 2010 στο Μαρούσι. Η ανάγκη για την δημιουργία του εργαστηρίου πηγάζει από τα δικά μας παιδικά χρόνια, όταν ψάχναμε για ένα εργαστήριο σχεδίου και η μόνη εναλλακτική με τα ιδιαίτερα ήταν τα φροντιστήρια στην Αθήνα. Αυτό σήμαινε 2 με 3 ώρες πήγαινε – έλα, με συγκοινωνίες που δεν λειτουργούσαν πάντα, πέρα από τα μαθήματα του σχολείου. 
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε την ποιότητα των φροντιστηρίων του κέντρου στις ίδιες και, ακόμη, χαμηλότερες τιμές σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον που εμπνέει.
Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος για την εκμάθηση των μαθημάτων ελεύθερο, γραμμικό, χρώμα, βρίσκεται 7 λεπτά από τον σταθμό ΗΣΑΠ στο Μαρούσι και παράλληλα με την λεωφόρο Κηφισίας.   

Προτεραιότητα μας είναι, να δώσουμε την απαραίτητη προσοχή σε κάθε μαθητή και να τον αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά, έτσι ώστε να αποκομίσει αυτό που έχει ανάγκη.


Επίσης γίνονται ασκήσεις για τα ειδικευμένα μαθήματα με ελεύθερο θέμα για τις εισαγωγικές εξετάσεις της ΑΣΚΤ και επιπλέον, κάποιες Πέμπτες έχουμε γυμνό μοντέλο για 5’ λεπτή, 10’ λεπτή και 45’ λεπτή σπουδή. 

Επίσης, καθώς γνωρίζουμε ότι τα ωράρια του καθενός είναι δύσκολα, διατηρουμε το εργαστήριο ανοιχτό και τα Σαββατοκύριακα καθώς επίσης, προσαρμόζουμε το ωράριο λειτουργίας του εργαστηρίου, ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες των μαθητών.


Θα χαρούμε πολύ να μας επισκεφτείτε στο χώρο μας και να σας δούμε από κοντά. Επισκεφτείτε μας στο site και στο facebook, γράψτε τα σχόλια σας και μάθετε περισσότερα για το Εργαστήριο.
   

www.bartzokas.grhttp://www.facebook.com/VasilisBartzokas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου